Значення слова

Прикметник
привабливий
принадний
притягальний

Приклади вживання

She’s a very attractive girl. — Вона дуже приваблива дівчина.
He thinks that physically attractive people also possess other socially desirable personality traits. — Він вважає, що фізично привабливі люди мають також інші соціально бажані риси особистості.
It has become one of the most attractive cities to visit for diving sports and accommodation. — Він став одним з найпривабливіших міст для відвідування для занять дайвінгом та проживання.
The bright blue berries are attractive to birds, but they are very bitter and are not considered edible by humans. — Яскраво-блакитні ягоди привабливі для птахів, але вони дуже гіркі і люди не вважають їстівними.

Ступені порівняння до слова attractive

  • less attractive — менш привабливий
  • the least attractive — найменш привабливий
  • more attractive — більш привабливий
  • the most attractive — найбільш привабливий, найпривабливіший

Приклади речень:

These domains are less attractive to spammers. — Ці домени менш привабливі для спамерів.
It was rated as the least attractive and healthy by all participants. — Усі учасники оцінили його як найменш привабливий та здоровий.
More attractive babies receive more attention from caregivers than unattractive babies. — Більш привабливі діти отримують більше уваги з боку опікунів, ніж непривабливі діти.
The two most attractive factors are its climate and geographical location. — Два найбільш привабливі фактори — це клімат та географічне положення.

Дивіться детальніше про ступені порівняння в англійській мові.

Поділитись публікацією: